ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ομιλία για τις «Φορολογικές Υποχρεώσεις των Συλλόγων Γονέων»

Ομιλία για τις «Φορολογικές Υποχρεώσεις των Συλλόγων Γονέων»

1 Δεκεμβρίου 2015, 20:30
logistika
Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών (ΣΟΛ) Μαγνησίας, στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου και αύριο Τετάρτη ώρα 6μμ, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Συγκρότημα Μουρτζούκου, θα αναπτυχθεί από εκπρόσωπό του όλη η φορολογική νομοθεσία που ταλαιπωρεί (με την γραφειοκρατία της) τους γονείς – μέλη των ΔΣ των Συλλόγων.
Ο ΣΟΛ αισθάνεται την ανάγκη να παρεμβαίνει και να διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών, αφού οι τόσες πολλές και συχνές αλλαγές στα φορολογικά θέματα έχουν μπερδέψει όλους τους πολίτες, πολύ δε περισσότερο αυτούς που προσπαθούν να προσφέρουν από το χρόνο και την ενέργειά τους στους Συλλόγους. Αντί, λοιπόν, να απασχολούνται με την υλοποίηση των σκοπών των Συλλόγων αναγκάζονται να «τσαλαβουτούν» στα θολά νερά των φορολογικών πειραματισμών και τις γραφειοκρατικής πολυνομίας.
Η πρόσκληση της Ένωσης Γονέων:
Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου προσκαλεί τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων, στην ομιλία με θέμα:
«Φορολογικές Υποχρεώσεις των Συλλόγων Γονέων»
με ομιλητή τον κ. Αλέκο Κεχαγιά, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Μαγνησίας,
την Τετάρτη 2/12/2015, ώρα 6μμ, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Συγκρότημα Μουρτζούκου (είσοδος από «Επτά Πλατανίων»).
Παρακαλούμε να παραβρεθείτε όλοι οι εκπρόσωποι των Συλλόγων έτσι ώστε να ενημερωθούμε για θέματα που μας αφορούν άμεσα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου