ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Εξοπλισμός για τα ειδικά σχολεία

Εξοπλισμός για τα ειδικά σχολεία

17 Δεκεμβρίου 2015, 18:14
EIDIKA SXOLEIA
Εξοπλισμό για τα Ειδικά Σχολεία και τα σχολεία που έχουν τμήματα ένταξης παραδίδει αυτό το διάστημα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου. Η προμήθεια  του υλικού εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος ΕΣΠΑ συγκεκριμένα της πράξης  «Εξοπλισμός Ειδικών Σχολείων και τμημάτων ένταξης του Δήμου Βόλου» κωδ ΟΠΣ 355454 του άξονα Προτεραιότητας 4 «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» του Ε.Π. «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ » που  συγχρηματοδοτείται  από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, που εγκρίθηκε με την  Απόφαση της Γ.Γ. Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ο διαγωνισμός του έργου έγινε τον Αύγουστο του 2015 και δημοπρατήθηκε µε τους όρους του ΕΚΠΟΤΑ.   Η προκήρυξη του διαγωνισμού περιελάμβανε προμήθεια υλικού για τον εξοπλισμό και την υποστήριξη 1. φυσιοθεραπείας στα σχολεία, 2. εργαστηρίων κεραμικής, 3. εργαστηρίων μηχανολογίας – ηλεκτρολογίας και 4. εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης.
Ανάδοχος αναδείχθηκε για την προμήθεια του εξοπλισμού των εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης με τον οποίο υπογράφηκε η σύμβαση στις 10.12.15, ύψους  17.368,83€. Ο εξοπλισμός αυτός αναλυτικά αφορά συσκευές όπως ψυγειοκαταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, ταχυθερμοσίφωνα, ηλεκτρική σκούπα κ.λ.π.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου