ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας

Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας

11 Δεκεμβρίου 2015, 17:14
paradosiakoi xoroi
Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.) διοργανώνει δίωρο σεμινάριο επιμόρφωσης στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς, με εισηγητή τον Πρόεδρό της κ. Χρυσόστομο Μαυρομάτη, καταξιωμένο εκπαιδευτικό, χοροδιδάσκαλο και επί χρόνια μέλος της χορευτικής ομάδας του «Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου και 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου (Όγλ – Γαλλίας / απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία). Ώρα έναρξης: 10:00 π.μ.
Όπως τονίζουν οι διοργανωτές, «ο παραδοσιακός χορός με τις ποικίλες μορφές του, αποτελεί μέσο μεταβίβασης της πολιτιστικής κληρονομιάς από γενιά σε γενιά, μέσω αναγνώρισης και αποδοχής των διαφορετικών ηθών και εθίμων, θρησκειών και ιδιαιτεροτήτων κάθε διαπολιτισμικής κοινωνίας.
Ο λαϊκός πολιτισμός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής των Ελλήνων.
Ένα κομμάτι που αναγεννιέται, ανανεώνεται και συνεχίζει συμβιώνοντας μαζί με τους ανθρώπους δημιουργούς του.
Η σωστή διδασκαλία και η εκμάθηση των ελληνικών παραδοσιακών χορών, έχει πάντοτε ως ευρύτερο στόχο, όχι μόνο τη διατήρηση και συνέχιση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς αλλά και το να αγαπήσουν οι μαθητές μας τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και γενικότερα την Παράδοση σε όλες τις εκφάνσεις της».
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Πληροφορίες για όλες τις προγραμματισμένες δράσεις της Ε.Π.Φ.Α. στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://sites.google.com/site/epfamag/
καθώς και στο προφίλ στο Facebook: ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Ε.Π.Φ.Α.).
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου