ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Ο Πολιτισμός στηρίζει το «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»

Ο Πολιτισμός στηρίζει το «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»

4 Δεκεμβρίου 2015, 11:41
ekthesi_01-620x330
Δύο εκλεκτές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, που διανθίζουν το πρόγραμμα του εορταστικού Δωδεκαημέρου του Μητροπολιτικού Ναού, ενόψει της εορτής του Πολιούχου Αγίου Νικολάου, θα να πραγματοποιηθούν το διήμερο 6-7/12.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 6/12, ανήμερα της εορτής, εντός του Ναού, θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Βυζ. Μουσικής, στην οποία θα ψάλουν: Α. Η Χορωδία «Φιλοαθωνίται» Θεσσαλονίκης, υπό τη δ/νση του κ. Δημητρίου Μανούση, Καθηγητού της Ανωτάτης Εκκλ/κής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και Β. η Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Βόλου «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», υπό τη δ/νση των Μιχαήλ Μελέτη και Ευσταθίου Γραμμένου, Πρωτοψάλτου και Λαμπαδαρίου του Μητροπολιτικού μας Ναού, Αντιστοίχως.
Τη Δευτέρα 7/12, στις 7.30 μ.μ., στο Πν. Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Ευρωπαϊκής Μουσικής, με τη συμμετοχή: Α. Της Δημοτικής Χορωδίας Αγριάς, υπό τη δ/νση του κ. Βλάση Μαστρογιάννη και Β. της Δημοτικής Χορωδίας Νέας Αγχιάλου, υπό τη δ/νση του κ. Γεωργίου Διαμαντόπουλου
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι Εκκλ/κοί Σύμβουλοι του Μητροπολιτικού μας Ναού κ.κ. Αρχοντής Παντελόπουλος, Ειρήνη Σγαρδώνη, Απόστολος Κωστούλας και Μαρία Κυριακοπούλου.
Η τιμή της εισόδου στην εν λόγω συναυλία είναι στα 3 ΕΥΡΩ και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Σίτισης «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ», του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου.
Παράλληλα, στον Εκθεσιακό χώρο του Γηροκομείου Βόλου (Αργοναυτών – Κοραή) λειτουργεί Έκθεση των Εικόνων του παλαιού Μητροπολιτικού μας Ναού, που καταστράφηκε το 1899. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των αντιγράφων των εν λόγω Εικόνων θα διατεθούν, επίσης, για την ενίσχυση του «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου