ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Παιχνίδια σε παιδιά άπορων οικογενειών του Βόλου θα παραδοθούν την παραμονή των Χριστουγέννων

Παιχνίδια σε παιδιά άπορων οικογενειών του Βόλου θα παραδοθούν την παραμονή των Χριστουγέννων

21 Δεκεμβρίου 2015, 17:11
dora
Τα παιχνίδια που δώρισαν μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Βόλου, θα παραδοθούν σε παιδιά απόρων οικογενειών από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης την Πέμπτη, παραμονή των Χριστουγέννων, στις 12 το μεσημέρι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Στρεφτάρη, στην οδό Τοπάλη 97 με Γαλλίας.
Παιδιά από 100 και πλέον άπορες οικογένειες που έχουν καταγραφεί και υποδειχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πρόνοιας, θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν δώρα που είναι παιχνίδια ανάλογα με το φύλο και την ηλικία τους.
Υπενθυμίζεται ότι περισσότεροι από 600 μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βόλου παρέδωσαν 2500 και πλέον αξιοποιήσιμα παιχνίδια, τα οποία έγιναν εορταστικά πακέτα στο πλαίσιο ανοικτής γιορτής που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου με τη συνδρομή των μικρών εθελοντών, των μαθητών που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία «Παιχνίδια Αγάπης».
Στο μεταξύ, παρά την ολοκλήρωση του σχετικού προγράμματος συνεχίζεται από σχολεία και μαθητές η παράδοση παιχνιδιών στο Δημαρχείο Βόλου, τα οποία στη συνέχεια αφού ξεκαθαριστούν θα παραδοθούν σε παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου