ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Παρουσίαση βιβλίου από τον Αχιλλέα Αδαμαντιάδη

Παρουσίαση βιβλίου από τον Αχιλλέα Αδαμαντιάδη

3 Δεκεμβρίου 2015, 11:40
ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ
Ο επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον Αχιλλέας Αδαμαντιάδης παρουσιάζει το βιβλίο «Η χριστιανική κίνηση στο Βόλο – 80 χρόνια – 1935-2015», που εξέδωσε η Χριστιανική Στέγη Βόλου «Απόστολος Παύλος», αύριο Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην κάτω αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου (Κ. Καρτάλη – Γαζή).
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα χρονικό της λειτουργίας του Συλλόγου κατά την 80ετία που πέρασε και περιλαμβάνει αφηγήσεις και μελετήματα πολλών Βολιωτών – μελών του, μεταξύ των οποίων ο Μιχαήλ Κινδαλής, ο Βασίλειος Κοτσμανίδης, ο Ιωάννης Χριστοδούλου, ο Θεόφιλος Κοτσμανίδης, ο Νικόλαος Κινδαλής, ο Ευάγγελος Θεοδωρόπουλος, ο π. Στυλιανός Ανανιάδης, ο Κωνσταντίνος Γανωτής, ο Μανώλης Γεράσης, η Ευτέρπη Χαρίτου, η Αλίκη Μούτου, ο Ιωάννης Πατρίκος και πολλοί άλλοι. Το βιβλίο περιλαμβάνει πλήθος φωτογραφιών και την επιμέλειά του είχε ο Κωνσταντίνος Μαυρομμάτης.
Ο Αχιλλέας Αδαμαντιάδης που θα παρουσιάσει το βιβλίο, είναι μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, με διδακτορικές σπουδές στην πυρηνική τεχνολογία από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου