ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κόβει την πίτα της

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κόβει την πίτα της

22 Ιανουαρίου 2016, 18:53
Μουρτζούκου κτίριο
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου καλεί όλα τα μέλη της να παρευρεθούν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, στο Κτίριο Μουρτζούκου.
Επίσης, το ίδιο απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σύντομη ενημέρωση από το δικηγόρο κ. Παπαγγελή Σταμάτη για τις νομικές υποχρεώσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Αποκριάτικα
Στο μεταξύ, ολοκληρώνεται η διαδικασία αιτήσεων- δηλώσεων συμμετοχής στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 11 έως 14 Μαρτίου 2016 (Απόκριες – Κ. Δευτέρα), με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, φορέων και σχολείων.
Όσα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιθυμούν (μία τάξη, μία ομάδα ή ακόμη και όλες οι τάξεις ενός σχολείου) με τη συνδρομή εκπαιδευτικών ή γονέων, να συμμετάσχουν στην παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 στην παραλία, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο 24213-50190.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου