ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Την προσοχή των γονιών εφιστά η αστυνομία για αρπαγές παιδιών από σχολεία

Την προσοχή των γονιών εφιστά η αστυνομία για αρπαγές παιδιών από σχολεία

Mathites mikroi6Συναγερμό έχει σημάνει η αστυνομία λόγω των κρουσμάτων απόπειρας αρπαγής παιδιών που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα σε σχολείο.

Το αστυνομικό τμήμα Ραφήνας απέστειλε ενημερωτικό σημείωμα στα σχολεία και από την πλευρά τους οι διευθυντές προβαίνουν στην ενημέρωση παιδιών και γονιών για το τι πρέπει να προσέχουν.

Σύμφωνα με το irafina.gr, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας με ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής : «Κατόπιν ενημέρωσης της διεύθυνσης του σχολείου μας (1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας) από το αστυνομικό τμήμα Ραφήνας θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί κρούσματα απόπειρας αρπαγής παιδιών.

Τα παιδιά θα ενημερωθούν από τους δασκάλους χωρίς φυσικά να τα φοβίσουν αλλά το σημαντικότερο θα είναι το κάθε ένα να ενημερωθεί από εμάς τους γονείς.
Χωρίς πανικό και φόβο, λοιπόν, εξηγείστε τους πως ΠΟΤΕ δεν θα ακολουθήσουν κάποιον ξένο και πως εάν κάποιος αποπειραθεί να τα πάρει με τη βία θα πρέπει να αντιδράσουν κάνοντας πολύ θόρυβο. Επίσης καλό θα ήταν να ενημερώσετε και άλλους γονείς με τη σειρά σας. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η ενημέρωση και η προσοχή μπορούν να αποτρέψουν τέτοιες ενέργειες.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη αρκετά σχολεία της περιοχής έχουν ζητήσει από τους γονείς να συμπληρώσουν τα στοιχεία των προσώπων που θα παραλαμβάνουν τους μαθητές κατά την αναχώρηση τους από το σχολείο. Ο, τι ακριβώς συμβαίνει στα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς.

Πηγή: tameteora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου