ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Παρουσιάζεται στο Βόλο το βιβλίο του Σταύρου Κηρύκου «Παραπονεμένα λόγια»

Παρουσιάζεται στο Βόλο το βιβλίο του Σταύρου Κηρύκου «Παραπονεμένα λόγια»

8 Μαρτίου 2016, 17:28

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ
Το μυθιστόρημα του Σταύρου Κηρύκου «Παραπονεμένα λόγια» από τις εκδόσεις «Ηβη» θα παρουσιαστεί στο Βόλο, στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη (Αντωνοπούλου 17), την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 στις 7.30 το απόγευμα. Για το βιβλίο και το συγγραφέα του θα μιλήσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα, αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η εκπαιδευτικός Ματίνα Μαρδέλη – Δολιανίτη ενώ θα προλογίσει ο εκδότης Χρ. Αγιώτης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα που θα συνομιλήσει με το κοινό.
Το βιβλίο «Παραπονεμένα λόγια» είναι το πρώτο μυθιστόρημα του Σταύρου Κηρύκου που ζει και εργάζεται στο Βόλο όπου εγκαταστάθηκε μετά τις σπουδές του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο αναλαμβάνοντας καίριες θέσεις εργασίες σε Τράπεζες και Ασφαλιστικές Εταιρείες. Ο Σταύρος Κηρύκος γεννήθηκε στη Μακρυκάπα Ευβοίας και αποφοίτησε από το εξατάξιο γυμνάσιο Ψαχνών Ευβοίας. Η αγάπη που έτρεφε για την ιστορία και τη γραφή παράλληλα με την επαγγελματική δράση του έδωσε την έμπνευση για τη συγγραφή ενός πονήματος που θα στηριζόταν στη λογοτεχνία με βάση τα γεγονότα της σύγχρονης Ελλάδας, όπως ο ίδιος τα βίωσε.
Με τίτλο το στίχο του Μάνου Ελευθερίου «Παραπονεμένα λόγια» που μελοποίησε ο Γιάννης Μαρκόπουλος και απέδωσε ο Γιώργος Νταλάρας το βιβλίο περιλαμβάνει λόγια και γεγονότα που πλήγωσαν και καθόρισαν ζωές μιας ολόκληρης γενιάς που έθρεψε ελπίδες για έναν κόσμο διαφορετικό. Επίκαιρο και αληθινό το βιβλίο του Σταύρου Κηρύκου «Παραπονεμένα λόγια» αποτελεί ένα ντοκουμέντο της σύγχρονης ιστορίας δίνοντας παράλληλα τη χαρά και την απόλαυση ενός λογοτεχνικού πονήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου