ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου της Λίτσας Καποπούλου «Στο βασίλειο της μοίρας»

Παρουσίαση του βιβλίου της Λίτσας Καποπούλου «Στο βασίλειο της μοίρας»

15 Απριλίου 2016, 18:08
ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ Λ.
Το νέο βιβλίο της Λίτσας Καποπούλου με τίτλο «Στο βασίλειο της Μοίρας» από τις εκδόσεις «Ανάτυπο» παρουσιάζει ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Θηλέων Βόλου τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στις 7 το απόγευμα στο χώρο της σοκολατερί «ΕΛΛΗ’ ς» Γκλαβάνη 29. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Π.Συμιγιάννη – αντιεισαγγελέας και Ελ. Ανδρεοπούλου – φιλόλογος ενώ θα προλογίσει η πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Θηλέων Βόλου Δήμητρα Αλλαμάνου – Καραγκούνη.
Το βιβλίο «Στο βασίλειο της μοίρας» αναφέρεται σε μια ιστορία ζωής και ανθρώπων όπου οι ανατροπές και οι αλλαγές οδηγούν σε ερωτηματικά που ζητούν απαντήσεις που ο νους και η λογική πολλές φορές αδυνατούν να δώσουν. Ο έρωτας και η καθημερινότητα, η αλήθεια και το ψέμα, συμπεριφορές και δεισιδαιμονίες συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό που καθορίζεται από το παρελθόν και ορίζεται από το απροσδιόριστο μέλλον δίνοντας ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στο παρόν. Κι ωστόσο μυστικά αποκαλύπτονται, όνειρα πραγματοποιούνται, τύψεις τυραννούν ενώ η αβεβαιότητα καταλαμβάνει συνεχώς εδάφη στη ζωή και τη σκέψη των ηρώων. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα καταστάσεων και ανατροπών όπου η δράση και η πλοκή οδηγούν στην αναζήτηση εσωτερικών ανατροπών.
Η Λίτσα Καποπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε τα μαθητικά της χρόνια στο Βόλο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και Δημοσιογραφικής Σχολής. Υπηρέτησε τη δικαιοσύνη ως δικηγόρος και δικαστικός. Το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Πνοή. Όταν κτυπά η καρδιά του πεπρωμένου…» από τις εκδόσεις «Δίαυλος» εκδόθηκε το 2013 και παρουσιάστηκε στο Βόλο στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» με τη διοργάνωση και πάλι του Συνδέσμου Αποφοίτων Θηλέων Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου