ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Νέες κοινωνικές δράσεις 500.000 ευρώ από τον Α.Σ. Βόλου


Τελευταία ενημέρωση: 2016-12-02, 12:41:50


Σειρά νέων πρωτοβουλιών στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων, αναλαμβάνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου, τις οποίες ανακοίνωσε σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Νικήτας Πρίντζος.
Όπως τόνισε ο κ. Πρίντζος, το 2016 κλείνει με σημαντική κερδοφορία για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και ευοίωνες είναι οι προβλέψεις και για το επόμενο οικονομικό έτος. Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε σειρά σημαντικών κοινωνικών δράσεων, το κόστος των οποίων φτάνει τα 500.000 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Α.Σ. Βόλου, αποφασίστηκε η αγορά δύο ασθενοφόρων, το ένα εκ των οποίων θα δοθεί στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και το άλλο στο Νοσοκομείο Βόλου.
Επιπλέον, ο Συνεταιρισμός θα προχωρήσει στην αγορά εξοπλισμού για τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ικανοποιώντας έτσι σχετικό τους αίτημα.
Την περίοδο του Δεκεμβρίου, όπως επεσήμανε ο κ. Πρίντζος, πέραν των οικονομικά αδύναμων οικογενειών των χωριών που συνεργάζονται με τον Συνεταιρισμό, γάλα θα δοθεί και σε οικογένειες των Δήμων Ζαγοράς –Μουρεσίου, Ν. Πηλίου και των νησιών των Β. Σποράδων.
Ακόμη, ο Συνεταιρισμός, στους κτηνοτρόφους και τους αγρότες με τους οποίους συνεργάζεται, προτίθεται να δώσει επιπλέον χρήματα για τις ποσότητες σιταριού που έχουν παραδώσει, στοχεύοντας στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη οικονομική τους ενίσχυση.
Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο κ. Πρίντζος από την 1 Ιανουαρίου του 2017, μετά από συμφωνίες που κλείστηκαν, τα προϊόντα της ΕΒΟΛ θα βρίσκονται και στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Κρήτης, της Πελοποννήσου και των νησιών του Αιγαίου.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου