ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε ποιες τροφές μειώνουν την πείνα και βοηθούν στη δίαιτα...

fagita
Σύμφωνα με νέες έρευνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν τελικά τροφές, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη δίαιτα, μειώνοντας αισθητά το αίσθημα της πείνας.
Τα φαγητά αυτά είναι τα αυγά, τα όσπρια, τα φιστίκια και τα βατόμουρα.
Τα αυγά είναι ιδανικά για έλεγχο του βάρους και μείωση της πείνας. Αν η κατανάλωση τους γίνεται κατά τη διάρκεια του πρωινού, τότε στο τέλος της ημέρας μπορούμε να έχουμε καταναλώσει μέχρι και 440 λιγότερες θερμίδες.
Τα όσπρια περιέχουν φυτικές ίνες, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες οι οποίες απορροφούνται πιο αργά από τον οργανισμό. Αν καταναλώσουμε ένα φλιτζάνι όσπρια, τότε νιώθουμε αρκετά πιο χορτάτοι κατά 30%.
Τα φιστίκια και οι ξηροί καρποί μειώνουν την πείνα και βοηθούν στο αδυνάτισμα, αν και έχουν αρκετές θερμίδες. Αυτό συμβαίνει διότι οι θερμίδες του απορροφώνται πλήρως από τον οργανισμό, εξαιτίας των φυτικών ινών, προκαλώντας παράλληλα κορεσμό.
Τα βατόμουρα είναι τα ιδανικά φρούτα, καθώς ένα φλιτζάνι περιέχει μόνο 80 θερμίδες και 9 γραμμάρια φυτικών ινών. Επιπλέον, τα βατόμουρα είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, καθώς περιέχουν μαγγάνιο, κάλιο και μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου