ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Σειρά συναυλιών στο συγκρότημα Τσαλαπάτα

Σειρά συναυλιών στο συγκρότημα Τσαλαπάτα

8 Φεβρουαρίου 2016, 11:37
mediadefaultimagessinaulia
Η αρχή του έτους και η μετάβαση από τις γιορτές στο χειμωνιάτικο σκηνικό, κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την καλλιτεχνική πρόταση του Lab Art στο συγκρότημα Τσαλαπάτα, που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και στο Φεβρουάριο που μόλις ξεκίνησε.
Τηρώντας το επίπεδο υψηλά, το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων, μετά από την πανηγυρική άφιξη του Γιάννη Αγγελάκα και του Μίλτου Πασχαλίδη, οι οποίοι ενώνουν το έντεχνο με το rock όσο λίγοι στην Ελλάδα, στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε τη χαρά να δούμε στο Βόλο τον Παύλο Παυλίδη με το σχήμα Β-Μovies το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, τους αειθαλείς πρωτοπόρους του jazz παραδοσιακού fusion Μοde Plagal στις 20 Φεβρουαρίου και το νεανικό φαινόμενο των Χατζηφραγκέτα με πλήρη σύνθεση στις 27 Φεβρουαρίου. Σε πιο αναγνωρίσιμα μονοπάτια, ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει την Παρασκευή 26, για να αποδείξει γιατί ως πολυπράγμων καλλιτέχνης καταφέρνει μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια. Οι μικροί φίλοι της πόλης πάλι, θα εκτιμήσουν το stand up show των Mikeius (Μπραφ), Jeremy & Μαλλιάτση με τη διαδικτυακή φήμη να τους ακολουθεί (Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου) και τη συναυλία των Αθηναίων ράπερ ΦΒΣ, που με αφετηρία το Κουκάκι στην πρωτεύουσα έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη και έρχονται για πρώτη φορά στην πόλη να την επιβεβαιώσουν.
Αυτά τα events μας δίνουν μια μόνο γεύση από τις διαθέσεις των διοργανωτών του χώρου, που στο επόμενο διάστημα σχεδιάζουν εκδηλώσεις με Σωκράτη Μάλαμα, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Κωστή Μαραβέγια και άλλους Έλληνες, αλλά και ξένα ονόματα όπως η Kovacs (8 Απριλίου) και ο Άγγλος Matt Elliott!
Για περισσότερες πληροφορίες, συντονιστείτε στη σελίδα του χώρου www.facebook.com/labartvolos. Πληροφορίες τηλ. 2421403454.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου