ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Ανεβαίνει στη Παλαιά Ηλεκτρική η παράσταση «Ένα βότσαλο στη λίμνη»

Ανεβαίνει στη Παλαιά Ηλεκτρική η παράσταση «Ένα βότσαλο στη λίμνη»

28 Δεκεμβρίου 2015, 17:07
935275_4906096417738_349941058_n
Την κωμωδία των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου “Ένα βότσαλο στη λίμνη”, παρουσιάζουν στο πλαίσιο του προγράμματος εορταστικών εκδηλώσεων, η θεατρική ομάδα “Σκηνοβάτες” και ο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Η παράσταση ανεβαίνει στην Π. Ηλεκτρική στις 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου, στις 9.15 το βράδυ, και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Πρόκειται για τη γνωστή θεατρική και κινηματογραφική επιτυχία, δοσμένη με πολλή ζωντάνια και κέφι από τους “ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ”, που χορεύουν και τραγουδούν επίσης επί σκηνής, με την παρουσία ζωντανής μουσικής. Το σπουδαίο συγγραφικό δίδυμο, καταφέρνει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, να εντάξει μέσα στην κωμωδία εκείνα τα τραγικά στοιχεία που ενισχύουν την κωμικότητα και κάνουν μια απλή ηθογραφία να μοιάζει όλο και περισσότερο με την καταγραφή της καθημερινότητας του καθένα μας. Μέσα από το λεπτό χιούμορ μιας τρυφερής και ρομαντικής ματιάς, που οδηγεί τον θεατή στην απόλυτη ταύτισή του με τους ήρωες. Κι ας έχουν περάσει πολλές δεκαετίες από τότε που πρωτογράφτηκε το έργο. Οι χαρακτήρες είναι πια κλασσικοί και κουβαλούν μέχρι σήμερα, αρκετές δεκαετίες μετά, όλο το ειδικό βάρος της χρυσής εκείνης εποχής και των ταλαντούχων δημιουργών της.
Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Απόστολος Πλακόπουλος. Παίζουν επίσης οι: Εβίτα Αλεξάνδρου, Γιώργος Αποστολίδης, Θάλεια Δήμου, Σόφη Ηλιάδη, Δημήτρης Καρατζόγλου, Ρία Κωστοπούλου, Ηρώ Μόσχου, Σίνη Ξάνθου, Νίκος Παλιούρας, Νικόλας Πλακόπουλος και Ειρήνη Σκουλή. Ζωντανή μουσική από τη Λία Κουκοπούλου (πλήκτρα) και τον Δημήτρη Τυφλίτη (μπουζούκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου