ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Ταινίες κινουμένων σχεδίων στο Αχίλλειο – Αναβιώσει το αγαπημένο «ΣΙΝΕΑΚ»

Ταινίες κινουμένων σχεδίων στο Αχίλλειο – Αναβιώσει το αγαπημένο «ΣΙΝΕΑΚ»

23 Δεκεμβρίου 2015, 16:21
ΤΟ-ΜΑΓΙΚΟ-ΣΠΙΤΙ
Στο ιστορικό Κινηματοθέατρο Αχίλλειον στην οδό Κουμουνδούρου με Ιάσονος, θα αναβιώσει το αγαπημένο «ΣΙΝΕΑΚ» και θα ζωντανέψει ο χώρος του κινηματογράφου καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών με ένα πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. Οι επιλεγμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ενθουσιάζουν τους μικρούς μας φίλους και μαγεύουν τους μεγαλύτερους, δημιουργώντας ένα τόνο αισιοδοξίας χωρίς σκηνές βίας και σκηνών ακατάλληλων για παιδιά. Δίνεται έτσι η δυνατότητα να μοιραστούν τα παιδιά, οι οικογένειες και οι συνοδοί τους μια μαγική εμπειρία όπως αυτή της παρακολούθησης μιας παιδικής ταινίας σε κινηματογραφική αίθουσα με προσιτό εισιτήριο.
Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ώστε οι προβολές να γίνονται σε ώρες κατάλληλες για παιδιά αλλά και για ενήλικες. Συγκεκριμένα η επόμενη προβολή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 δίνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσει ένα υπέροχο πρωινό Κυριακής για όλη την οικογένεια. Η ίδια ταινία θα προβληθεί και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 18:00 αλλά και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:00.
Πρόκειται για την ταινία «Το μαγικό σπίτι- The house of magic», Ο μικρός κι εγκαταλελειμμένος από τους ιδιοκτήτες του γάτος Θάντερ αναζητά καταφύγιο στη γεμάτη ρομποτάκια και μηχανοκίνητα παιχνίδια έπαυλη του γερο-εφευρέτη Λορέντζο. Εκείνος τον καλοδέχεται, όχι όμως και ο λαγός Τζακ με την ποντικίνα Μάγκι που συνωμοτούν εναντίον του, ακόμη και όταν ο πονηρός ανιψιός του Λορέντζο σχεδιάζει να στείλει τον θείο του σε γηροκομείο και να οικειοποιηθεί την περιουσία του.
«Το μαγικό σπίτι- The house of magic»
Animation 2013 έγχρωμο, διάρκεια 85΄
Η γενική είσοδος είναι 3 ευρώ
Πληροφορίες για τις προβολές στο Κέντρο Πληροφόρησης «Δίαυλος», Τοπάλη 14, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421025363
Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού και το Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό Πρόγραμμα του Δήμου Βόλου στην Ιστοσελίδα www.doepap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου