ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

«Το μεγάλο ταξίδι της Ζαφάρα» στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον

«Το μεγάλο ταξίδι της Ζαφάρα» στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον

14 Δεκεμβρίου 2015, 12:39
zarafa
Στο ιστορικό Κινηματοθέατρο Αχίλλειον στην οδό Κουμουνδούρου με Ιάσονος, θα αναβιώσει το αγαπημένο «ΣΙΝΕΑΚ» και θα ζωντανέψει ο χώρος του κινηματογράφου καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών με ένα πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Οι επιλεγμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ενθουσιάζουν τους μικρούς μας φίλους και μαγεύουν τους μεγαλύτερους, δημιουργώντας ένα τόνο αισιοδοξίας χωρίς σκηνές βίας και σκηνών ακατάλληλων για παιδιά. Δίνεται έτσι η δυνατότητα να μοιραστούν τα παιδιά, οι οικογένειες και οι συνοδοί τους μια μαγική εμπειρία όπως αυτή της παρακολούθησης μιας παιδικής ταινίας σε κινηματογραφική αίθουσα με προσιτό εισιτήριο.
Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ώστε οι προβολές να γίνονται σε ώρες κατάλληλες για παιδιά αλλά και για ενήλικες. Συγκεκριμένα η επόμενη προβολή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00. Η ίδια ταινία θα προβληθεί και το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 18:00 αλλά και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00, δίνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσει ένα υπέροχο πρωινό Κυριακής για όλη την οικογένεια.
Πρόκειται για την ταινία «Το μεγάλο ταξίδι της Ζαφάρα», μία υπέροχη γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία των Ρεμί Μπεζανσόν & Ζαν-Κριστόφ Λι. Αυτό το animation γυρισμένο σε σινεμασκόπ είναι μια ιστορία, ένα αυθεντικό παραμύθι για τη φιλία, την αγάπη και τη δύναμη να ξεπερνάμε τα εμπόδια.
«Το μεγάλο ταξίδι της Ζαφάρα»
Animation 2012 έγχρωμο, διάρκεια 78΄
Ένας γέρος Αφρικανός αφηγείται σε μια παρέα παιδιών την ιστορία του δεκάχρονου Μακί και της καμηλοπάρδαλης Ζαράφα από τις ερήμους της Αφρικής μέχρι την πολιορκημένη από τους Τούρκους Αλεξάνδρεια, τη Μασσαλία και το Παρίσι των αρχών του 19ου αιώνα.
Η γενική είσοδος είναι 3 ευρώ
Πληροφορίες για τις προβολές στο Κέντρο Πληροφόρησης «Δίαυλος», Τοπάλη 14, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421025363
Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού και το Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό Πρόγραμμα του Δήμου Βόλου στην Ιστοσελίδα www.doepap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου